Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Varför starta med lagerbolag?


Ska du starta bolag rekommenderar vi att du väljer den säkra vägen och startar med ett nytt aktiebolag.

AB Grundstenen är Svenska Standardbolags lagerbolag. Våra färdiga aktiebolag står för trygghet och kvalitet och finns med 25, 50, 100 och 500 tkr i aktiekapital. Vi garanterar att alla bolag är helt nya och aldrig bedrivit någon verksamhet tidigare. AB Grundstenen är välkänt inom svenskt näringsliv och bland de intressenter du kan tänkas komma i kontakt med.

Fördelen med lagerbolag är att din verksamhet kan komma igång direkt då bolaget är klart och därmed redan är en juridisk person med eget organisationsnummer. Du slipper långa handläggningstider, får mindre administration och kan fokusera på att lägga all din energi på ditt företagande.

Allt detta ingår i ditt bolagsköp - Svensk Faktakontroll och mycket mer

Vår bolagstjänst innehåller granskningar, omskrivningar, bevakning samt konsultation kring ansökan om F-skattebevis samt bevakning som gör oss unika. Du som bolagskund får också tillgång till en webbaserad upplysningstjänst från Svensk Faktakontroll, helt kostnadsfritt i 6 månader.

Där hittar du komplett information med bland annat kopplingar mellan olika personer och företag i Sverige – allt från inkomst och anmärkningar, bolagsengagemang och omsättning, till familjesituation och boendeform. Du får ett reklamfritt abonnemang och kan göra obegränsat antal sökningar.

  • Aktiebolagets ansökan om F-skatt, för att komma igång med fakturering.
  • Kontroller, granskningar, omskrivningar, bevakning.
  • Konsultation och hjälp med de frågor som dyker upp under processen.
  • 6 månaders kostnadsfri upplysningstjänst med Svensk Faktakontroll.
  • Aktieägaravtal om ni är flera ägare. 
  • Domänregistrering, inkl första årsavgiften.

Kontakta oss

Ring, maila eller chatta gärna med oss så hjälper vi dig att starta bolag!

Vi har öppet alla vardagar 08 - 16:30 och du hittar oss centralt i Falun (HK), Stockholm och Malmö.

Falun (HK) 023 79 23 00
Stockholm 08 23 41 15
Malmö 040 720 20

E-post: info@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!