Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Ligg steget före med Svensk Faktakontroll


Det lönar sig alltid att vara välinformerad. Ju mer du vet om personer du ska sälja något till, beställa av, samarbeta med, företräda, anställa eller möta i andra ärenden, desto bättre kan du förstå deras situation, agenda och behov.

Att på förhand ta reda på dina affärskontakters årsinkomst, vilka bolagsengagemang de har och vad bolagen omsätter kan vara en viktig ingrediens för lyckat företagande. Det hjälper dig att bedöma risker, fatta beslut, skapa trygga avtal, göra relevanta offerter och vässa ditt erbjudande. Om du dessutom kollar upp var och hur personerna bor, vilka fordon de har och vilka mer som finns i hushållet har du ett enormt informationsövertag.

Unik helhetsbild

Hos Svensk Faktakontroll får du allt det där och lite till. De har skapat ett webbaserat och användarvänligt informationsverktyg för dig som företagare. Inga krångliga installationer eller förkunskaper krävs – en minuts klickande räcker för att få kunskap och sammanhang. I den lättöverskådliga vyn kan du tydligt se kopplingar mellan olika personer och företag.

Helt anonymt

Alla sökningar, samt inkomst- och anmärkningsvisningar, är 100 % anonyma. Inte ens Svensk Faktakontroll kan se vad eller vem du söker på. Du kan också välja att bevaka olika personer och bolag och får då direkt ett mejl om något i deras uppgifter ändras.

Allt detta ingår i ditt bolagsköp

Som experter på bolagstjänster rekommenderar vi på Svenska Standardbolag varmt detta verktyg. Vi har därför ingått ett samarbete med dem som ger dig en värdefull förmån. När du startar ett aktiebolag med hjälp av oss ingår tillgång till Svensk Faktakontroll i sex månader. Vi är säkra på att du får mycket god nytta av erbjudandet!

När du köper ett Grundstenen-bolag ingår dessutom bland annat aktieägaravtal, ansökan om F-skatt och en domänregistrering. Utöver detta numera även ett provabonnemang hos Svensk Faktakontroll.

Frågor? Kontakta oss gärna!

Ring, maila eller chatta gärna med oss så berättar vi mer! Vi har öppet alla vardagar 08-16.30 och du hittar oss centralt i Falun (HK), Stockholm och Malmö.

Falun (HK) 023 79 23 00
Stockholm 08 23 41 15
Malmö 040 720 20

E-post: info@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!