Köpa lagerbolag


Ett lagerbolag är ett färdigregistrerat bolag som inte bedrivit någon verksamhet

Lagerbolag är det enklaste och snabbaste sättet att starta bolag på. Köper du ett lagerbolag får du snabbt tillgång till ett bolag med eget organisationsnummer. Vi erbjuder lagerbolag för samtliga bolagstyper. Leverans inom 2 timmar när du beställer under kontorstid!

Beställ enkelt online!

 

 

Starta eget bolag snabbt och enkelt med lagerbolag


Lagerbolag är det enklaste och snabbaste sättet att starta bolag på. Det innebär att du köper ett redan färdigt och grundat bolag med ett eget organisationsnummer. Du slipper långa handläggningstider, får mindre administration, verksamheten fungerar juridiskt per omgående och du kan därmed snabbt komma igång.

Köper du ett lagerbolag av oss hjälper vi dig alltid med ansökan om F-skatt, moms och arbetsgivare, vilket gör att du kan fakturera i ditt företag. Du blir ägare av bolaget från avtalsdagen, den dagen vi tar emot din beställning.

 

 

Vill du snabbt få information om pris?

Skicka oss en prisförfrågan!

 

 

Vad är ett lagerbolag?


Ett lagerbolag är ett färdigt bolag med ett eget organisationsnummer. Det kallas för lagerbolag för att det är ett bolag som är bildat och färdigt, och finns på lager. Lagerbolag bildas i serier med samma namn, våra lagerbolag för aktiebolag har namnet Grundstenen med ett löpnummer. Lagerbolaget aktiveras med verksamhet av den/de som köper bolaget.

Lagerbolag är en smidig lösning för dig som vill komma igång snabbt och enkelt. Vi säljer enbart lagerbolag som vi bildat själva och lagerbolagen har aldrig bedrivit någon verksamhet.

Vilken bolagsform passar er verksamhet?


Välj den bolagsform som passar verksamheten och er ägarstruktur bäst, läs mer om att välja rätt företagsform. Vi har lagerbolag i alla bolagsformer.

Beställ ett lagerbolag snabbt och enkelt online alternativt skicka en prisförfrågan.

Starta med lagerbolag


Att köpa lagerbolag är en smidig lösning för dig som ska starta bolag och vill komma igång snabbt och enkelt. Vi säljer enbart lagerbolag som vi bildat själva, de har därmed aldrig bedrivit någon verksamhet.

Vi har även lagerbolag för övriga bolagsformer som handelsbolag och kommanditbolag.

  •  

Beställ lagerbolag snabbt online.

  •  

Signera bolagshandlingar. 

Vid köp av aktiebolag kan du signera med BankID = extra snabb hantering.

  •  

Aktiebolag: Efter insättning av aktielikviden är du ägare av bolaget!

HB/KB: Du är ägare av bolaget så snart fakturan är betald.

Aktiebolag


Vi hjälper dig snabbt och enkelt att komma igång med ditt aktiebolag. Vi har lagerbolag med 25, 50 och 100 tkr i aktiekapital.

Publikt aktiebolag


Ett publikt bolag har 500 tkr i aktiekapital. Beställ enkelt online!


Eurobolag


Behöver du ett bolag med redovisningsvaluta och aktiekapital i euro? Vi har eurobolag för omgående leverans.

Handelsbolag


Är ni minst två ägare som ska dela på ansvaret i bolaget? Då kan handelsbolag vara ett alternativ.

Vi hjälper er!

Kommanditbolag


Om en av ägarna av bolaget kommer vara mer drivande och ekonomisk ansvarig än övriga delägare kan kommanditbolag vara intressant.

Kontakta oss, vi hjälper er!

När kan jag börja använda lagerbolaget?


Vid köp av ett lagerbolag blir avtalsdagen alltid den dagen vi får din bolagsbeställning. Bolagshandlingarna skickar vi inom några timmar.

För att göra affärer i bolaget behöver du först bli ägare. Det blir du efter att vi fått signerade handlingar och bekräftelse på erlagd köpeskilling.

När det är klart utfärdar vi en generalfullmakt som ger dig rätten att agera i bolaget under tiden omregistreringen hos Bolagsverket pågår. Notera att processen hos Bolagsverket kan ta lite tid beroende på deras arbetsbelastning.

När kan jag börja fakturera i det nya bolaget?


För att skicka fakturor med moms behöver ditt bolag göra en anmälan till Skatteverket. Det är viktigt att den anmälan görs direkt.

Med ett lagerbolag från oss hjälper vi dig alltid med en korrekt ansökan om F-skatt, moms och arbetsgivare, vilket gör att du kan komma igång med fakturering i ditt företag.

Optimala förutsättningar för lyckade affärer med Svensk Faktakontroll


Som ny företagare behöver du rätt fakta tillhands för att kunna bedöma risker och fördelar för att fatta rätt beslut i ditt företagande, därför ger vi våra bolagskunder kostnadsfri tillgång till Svensk Faktakontrolls affärsinformationstjänst under 6 månader. Tjänsten kan därefter avslutas om inget annat avtalas.

Vi hjälper dig starta bolag med lagerbolag!


Snabb, trygg och enkel process.

Fördelar med lagerbolag:

  • Kom igång snabbt med ditt bolag.
  • Känn dig trygg med att du får stöd och hjälp genom hela processen.
  • Sparar tid och fokusera istället på verksamheten i ditt nystartade bolag.

FAQ - Lagerbolag


Hitta svaren på de vanligaste frågorna om lagerbolag:

Ett lagerbolag är ett helt vanligt aktiebolag. Det kallas för lagerbolag för att det är ett aktiebolag som är bildat, färdigt, har ett eget organisationsnummer och finns på ”lager”. Det har aldrig bedrivits någon verksamhet i våra lagerbolag. Lagerbolag bildas i serier med samma namn och aktiveras med verksamhet av den/de som köper bolaget.

Att välja företagsform är en av det första besluten du måste ta för att bli företagare. Flera faktorer påverkar ditt val.

  • Är du ensam ägare eller är ni fler?
  • Finns risker med verksamheten?
  • Förutsättningar för verksamheten etc.

Välj den företagsform som passar er verksamheten och ägarstruktur bäst.

läs mer om att välja rätt företagsform.

Vi har stor erfarenhet av bolagsregistreringar och bolagsbildningar och har hjälpt mer än 350 000 företag till världen.

Genom att köpa ett av våra färdiga aktiebolag, AB Grundstenen, får du tillgång till Sveriges mest sålda lagerbolag, välkänt inom svenskt näringsliv och bland de intressenter du kan tänkas komma i kontakt med.

Våra tjänster innehåller kontroller, granskningar, omskrivningar, konsultation kring ansökan om F-skattebevis samt bevakning som gör oss unika. Allt detta till ett fast pris.

När vi bildar ett bolag för din räkning garanterar vi att samtliga handlingar som krävs för bildandet är korrekta och efter dina önskemål.

Fördelen med att köpa ett färdigt bolag är att verksamheten kan börja fungera på en gång eftersom bolaget redan har ett organisationsnummer. Det innebär att du direkt har möjlighet att teckna avtal i bolaget, som exempelvis hyra av lokal samt ansöka om F-skatt och momsregistrering.

Har du frågor om lagerbolag?
Kontakta oss!

Vill du hellre ringa? 023 79 23 00

Genom att skicka in dina uppgifter samtycker du till vår Integritetspolicy

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!

Denna webbplats använder kakor/cookies för att ge dig som besökare optimerad funktionalitet och bättre användarupplevelse samt för att vi ska kunna analysera trafiken på våra webbsidor.

Läs vår Integritetspolicy >>