Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Brexit?


 

Vi närmar oss sista oktober och det mesta tyder på att Storbritannien lämnar EU hårt, d v s utan avtal. Företag i Sverige som har med Storbritannien att göra kommer direkt att påverkas eftersom många bestämmelser har sin grund i regleringar inom EU/EES, som Storbritannien i så fall inte kommer vara anslutna till.

Svenska Standardbolag har exempelvis en hel del utländska kunder som vill starta företag i Sverige eller registrera varumärke men även bolagskunder som ska ha med någon i styrelsen som inte är svensk medborgare, därför har vi specialister som är kunniga inom vilka bestämmelser som gäller.

Kontakta oss

När det gäller Brexit kommer vi att noga följa det som händer för att kunna hjälpa våra kunder som eventuellt blir berörda.

Kontakta

Falun (HK) 023 – 79 23 00
Stockholm 08 – 23 41 15
Malmö 040 – 720 20

E-post: info@standardbolag.se

Våra kontor >>

 

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!