Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Behöver du avveckla ditt bolag innan nyår?


Svenska Standardbolag tog fram tjänsten snabbavveckling av aktiebolag 1992 och har genom åren hanterat tusentals snabbavvecklingar av bolag. Snabbavveckling innebär att vi köper bolaget av dig - Du får betalt direkt och slipper all administration. 

Om ditt bolag har kalenderår som räkenskapsår och du säljer till oss innan årsskiftet så tar vi hand om bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration per 2023-12-31.

Andra sätt att lägga ner och avveckla bolaget är med frivillig (traditionell) likvidation, fusion, delning, eller om omständigheterna kräver det - med konkurs.

Var vaksam när du ska avveckla ditt aktiebolag - kontrollera din köpare 

När du säljer ditt bolag för snabbavveckling är det viktigt att du väljer en välkänd och ekonomiskt stabil aktör, som Svenska Standardbolag. Köparen åtar sig att under lång tid ta hand om ditt bolag men sköter inte köparen alla åtaganden korrekt kan det drabba dig som säljare.

Vi garanterar att vi förvaltar ditt bolag korrekt tills avvecklingen fullföljs med likvidation.

Kontakta oss

Kontakta oss så kan vi berätta mer om snabb och trygg bolagsavveckling!

Falun (HK) 023 79 23 00
Stockholm 08 23 41 15
Malmö 040 720 20

E-post: info@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!