Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Välj en seriös aktör för att avveckla ditt aktiebolag


Riskfri och trygg snabbavveckling

Med vår snabbavveckling avvecklas ditt aktiebolag snabbt och smidigt. Vi köper bolaget av dig - Du får betalt direkt och slipper all administration. Vår snabbavveckling är riskfri och du kan känna dig lugn och trygg. Vi garanterar att bolaget avvecklas genom likvidation på ett tryggt och korrekt sätt.

Det finns dock aktörer som marknadsför snabbavveckling av aktiebolag till mycket låga priser. Syftet är att köpa in aktiebolag för att sedan sälja dem vidare som lagerbolag med historik, f-skatt och bankkonto. 

 

Det finns risker om avvecklingen inte går rätt till

Vid avveckling av ditt aktiebolag behöver aktören ta hand om bolaget och sköta dess åtaganden under hela avvecklingstiden. Om bolaget inte tas om hand på ett korrekt sätt av aktören, exempelvis att inte skatter och avgifter betalas, kan det få kostsamma konsekvenser för säljaren av bolaget.

Vi garanterar en trygg och korrekt avveckling

Alla bolag som köps av oss avvecklas genom likvidation. De aktiebolag som vi övertar säljs alltså INTE vidare som lagerbolag eller "historikbolag". Alla bolag som Svenska Standardbolag köper avvecklas, vilket innebär att bolaget och dess organisationsnummer upphör att existera.

Kontakta oss

Har du en bolagsfråga så har vi mest troligt svaret. Vi har öppet alla vardagar 08.00-16.30 och du hittar oss centralt i Falun (HK), Stockholm och Malmö. 

Ring, maila eller chatta gärna med oss för mer information om våra bolagstjänster!

Våra kontor:

Falun (HK) 023 79 23 00
Stockholm 08 23 41 15
Malmö 040 720 20
E-post: info@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!