Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Varför snabbavveckling av aktiebolag?

Snabbt, smidigt, tryggt och enkelt

Även ett vilande bolag kräver administration. Det ska göras deklaration och årsbokslut och även din privata deklaration påverkas av ägandet. Att slippa den här administrationen kan vara skäl nog.

En vanlig likvidation tar tid upp till 7 månader och under likvidationstiden måste du ta hand om bolagets administration. Det kan vara både besvärligt och tidskrävande och du måste vänta på utskiftningen för att få betalt för aktierna i bolaget. Vid en snabbavveckling slipper du ansvara för administrationen av bolaget under avvecklingstiden.

Försäljningsprocessen är enkel vid Svenska Standardbolag AB´s snabbavveckling och priset är konkurrenskraftigt, det går snabbt och du får omgående betalt för bolagets aktier.

Att sälja bolaget till Svenska Standardbolag AB gör att du kan känna dig trygg med att bolaget och ägarnas befogenheter och skyldigheter gentemot Skatteverket (m fl) kommer att hanteras korrekt. Att exempelvis att skalbolagsdeklarationen samt övriga deklarationer och andra redovisningar blir gjorda på rätt sätt. Vi garanterar även att eventuella krav mot bolaget hanteras korrekt.

Processen är enkel och det går snabbt.

Vi hjälper dig med ditt bolag


  • Starta med lagerbolag. Kom igång med ditt bolag direkt med AB Grundstenen.
  • Driva bolag. Vi hjälper dig med alla dina bolagsrättsärenden.
  • Avveckla aktiebolag. Avveckla aktiebolag snabbt med vår snabbavveckling Slutstenen.

Har du en bolagsfråga? Kontakta oss!

Vill du hellre ringa? 023 - 79 23 00

Genom att skicka in dina uppgifter samtycker du till vår Integritetspolicy

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!