Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Varför ska jag kolla upp den som avvecklar mitt bolag?

Vi säljer inte ditt bolag vidare, vi avvecklar bolaget.

Det finns aktörer som marknadsför snabbavveckling av aktiebolag till mycket låga priser. Syftet är att köpa aktiebolag för att sedan sälja dem vidare. Svenska Standardbolag säljer inte ditt avvecklingsbolag vidare, vi förvaltar bolaget tills avvecklingen är fullföljd, genom fusion eller likvidation. Med oss kan du känna dig trygg med att bolaget och ägarnas befogenheter och skyldigheter gentemot Skatteverket (m fl) hanteras på rätt sätt.

Information fr Bolagsverket >>

Har du en stabil köpare av ditt bolag?

Det är viktigt att aktören som genomför snabbavvecklingen är ekonomiskt stabil eftersom den ska ta ansvar och sköta bolaget under tiden som bolaget avvecklas. Blir det något fel kan det komma att drabba dig eftersom du som säljare alltid är ytterst ansvarig för flera delar i avvecklingsprocessen, oavsett vad leverantören säger eller vad som är avtalat. Går leverantören i konkurs är risken stor att det drabbar dig som tidigare ägare av bolaget.

Välj vår snabbavveckling av ditt aktiebolag, då blir S-bolag Börsen AB (556549-1106) din avtalspart och köpare av ditt bolag. För mer information se S-bolag Börsen AB´s årsredovisning >>

Gör en enkel kontroll

Med vår samarbetspartner Svensk Faktakontrolls webbaserade tjänst kan du enkelt kolla upp kunder, leverantörer och andra företag i Sverige. På Faktakontroll.se får du tillgång till komplett och aktuell information utan att behöva göra en kreditupplysning.

Vi hjälper dig med ditt bolag


  • Starta med lagerbolag. Kom igång med ditt bolag direkt med AB Grundstenen.
  • Driva bolag. Vi hjälper dig med alla dina bolagsrättsärenden.
  • Avveckla aktiebolag. Avveckla aktiebolag snabbt med vår snabbavveckling Slutstenen.

Har du en bolagsfråga? Kontakta oss!

Vill du hellre ringa? 023 79 23 00

Genom att skicka in dina uppgifter samtycker du till vår Integritetspolicy

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!