Sök

VLedande inom bolagsfrågor och lagerbolag sedan 1954

Disclaimer

Svenska Standardbolag AB äger domänen standardbolag.se och ansvarar för de webbsidor som är publicerade under domänen. Informationen som presenteras på vår hemsida www.standardbolag.se avser att ge en allmän bild av bolagsfrågor, våra tjänster och produkter.

Informationen kan i vissa fall behöva kompletteras för att du som kund ska ha möjlighet att fatta ett tryggt beslut om ditt bolagsärende. För att Svenska Standardbolag AB ska kunna lämna goda och korrekta råd krävs att våra experter inom respektive område får tillfälle att granska omständigheterna i det enskilda fallet. Kontakta oss därför gärna, så hjälper vi dig med de frågor du har.

På hemsidan förekommer länkar till tredje mans webbsidor. Svenska Standardbolag AB kan inte ta ansvar för dessa webbsidors innehåll eller tillförlitlighet.

 

Telefon: 023-79 23 00
E-post: info@standardbolag.se

Ansvarig utgivare: Anita Berggren

Följ oss på sociala medier

 


blank

FALUN

Tel. 023 79 23 00
info@standardbolag.se

STOCKHOLM

GÖTEBORG

Kontoret är f n obemannat
goteborg@standardbolag.se

MALMÖ

Tel. 040 720 20
malmo@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.

Copyright © 2022, Svenska Standardbolag AB (org.nr. 556059­-8434)PresskontaktAnsvarig utgivare Disclaimer Integritetspolicy