Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Vad vill du med ditt företagande?


 

Att skapa en agenda för vad man vill åstadkomma med sitt företag är en viktig drivkraft. De flesta företagare är duktiga på det de säljer, men ibland mindre bra på andra delar som kommer med företagandet.

Vi kan bolagsrätt

Vi på Svenska Standardbolag AB har sen 1954 jobbat med bolagsservice och hjälpt tusentals företagare med olika typer av bolagsärenden. Våra medarbetare har genom alla uppdragen fått kunskaper och erfarenheter som är unika. Anlita oss med din bolagsfråga så får du tillgång till hela vår expertis.

STARTA med lagerbolag >>

DRIVA bolag >> Gå skilda vägar/lösa ut en aktieägare Ändra företrädare Nya ägare i bolaget Aktieägaravtal Ändra bolagsstrukturen Delning/avskiljning av verksamhetsgren Minska eller återbetala aktiekapital Öka aktiekapitalet Aktieägartillskott Skydda ditt varumärke

AVVECKLA ditt bolag >>

Kontakta oss

Ring eller maila gärna med oss så hjälper vi er med just ert ärende! Vi har öppet alla vardagar 08-16.30 och du hittar oss centralt i Falun (HK), Stockholm och Malmö.

Falun (HK) 023 – 79 23 00 Stockholm 08 – 23 41 15 Malmö 040 – 720 20 E-post: info@standardbolag.se

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!

Denna webbplats använder kakor/cookies för att ge dig som besökare optimerad funktionalitet och bättre användarupplevelse samt för att vi ska kunna analysera trafiken på våra webbsidor.

Läs vår Integritetspolicy >>