Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Starta - Driva - Avveckla


 

Svenska Standardbolag har varit marknadsledande inom bolagsrätt och lagerbolag sedan 1954 och vi erbjuder bolagstjänster i företagandets alla faser.

 

Att driva företag är en process under ständig förändring och vi har genom åren hjälpt tusentals företagare med en mängd olika typer av bolagsärenden. Anlita oss med din bolagsfråga så får du tillgång till vår breda kompetens och erfarenhet.

 

Välkommen med din förfrågan om hur vi kan hjälpa dig och ditt företagande!

 

Ska du starta aktiebolag i sommar?

 

Behöver du komma igång direkt med din verksamhet rekommenderar vi att du köper ett färdigt bolag som kan levereras omgående, ett s k lagerbolag. Våra lagerbolag heter AB Grundstenen och är alltså redo för användning. Alla uppgifter i aktiebolaget anpassas efter dina önskemål och vi hjälper dig genom hela processen så att den blir så enkel och smidig som möjligt. Vi ordnar även med registrering av F-skatt, moms och arbetsgivare.

 

Läs mer >>

 

Prisförfrågan Beställ

 

Vad kostar en varumärkesregistrering?

 

Vill du veta vad en varumärkesregistrering kostar, eller hur möjligheten att registrera ditt varumärke ser ut? Skicka en prisförfrågan till oss så tar vi fram ett kostnadsförslag.

 

Läs mer >>

 

Prisförfrågan Beställ

 

Är det dags att avveckla aktiebolaget?

 

Det snabbaste och enklaste sättet att avveckla ett aktiebolag är genom snabbavveckling.
Vi köper ditt bolag och avvecklar det i vår regi. Du får omgående betalt för bolaget och vi tar hand om all administration av bolaget under avvecklingstiden.

 

Läs mer >>

 

Offertförfrågan

 

Öppettider

 

Vi har öppet alla vardagar 08.00 - 16.30 för dig som behöver hjälp med en bolagsfråga. Ring, maila eller chatta så hjälper vi dig. Välkommen!

 

Online finns våra bolagstjänster tillgängliga dygnet runt, årets alla dagar >>

 

Se gärna specifika öppettider under sommaren på våra lokalkontor.

 

Falun (HK) 023 – 79 23 00
Stockholm 08 – 23 41 15
Malmö 040 – 720 20
E-post: info@standardbolag.se

 

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!

Denna webbplats använder kakor/cookies för att ge dig som besökare optimerad funktionalitet och bättre användarupplevelse samt för att vi ska kunna analysera trafiken på våra webbsidor.

Läs vår Integritetspolicy >>