Ska du sälja ditt aktiebolag? Då kan snabbavveckling vara ett bra alternativ


Att vara företagare kan innebära att jobba med ständiga förändringar. En del förändringar kan göra att man inte längre har någon nytta av sitt bolag.

Då är ofta den bästa lösningen att avsluta och avveckla aktiebolaget.

Vi på Svenska Standardbolag hanterar dagligen frågor om avveckling av aktiebolag och kan snabbt och smidigt hjälpa er. Du får betalt omgående så snart vi har erhållit efterfrågade handlingar för försäljning av bolaget. Hanteringstiden från offert till avslutat köp tar normalt bara någon vecka. Läs mer >>

Vi tar ansvar för all hantering och administration av bolaget under avvecklingstiden, så som skattebetalningar, bolagets redovisning, deklarationer med mera.

Om du väljer att sälja ditt bolag till Svenska Standardbolag för avveckling kan du känna dig trygg. Vi är ledande inom snabbavveckling och har sedan starten 1992 avvecklat närmare 30 000 aktiebolag. Läs mer >>

Offertförfrågan

Kontakta oss

Kontakta oss så kan vi berätta mer, eller få en kostnadsfri offert!

Falun (HK) 023 – 79 23 00
Stockholm 08 – 23 41 15
Göteborg 031 – 17 12 25
Malmö 040 – 720 20
E-post: info@standardbolag.se

Våra kontor >>

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!

Denna webbplats använder kakor/cookies för att ge dig som besökare optimerad funktionalitet och bättre användarupplevelse samt för att vi ska kunna analysera trafiken på våra webbsidor.

Läs vår Integritetspolicy >>