Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Ska du ändra styrelse, firmatecknare, vd eller ordförande i ditt aktiebolag?


 

Om du ska göra en ändring i ditt aktiebolag är det viktigt att rätt information om bolagets företrädare blir registrerad hos Bolagsverket. Ett viktigt skäl är att styrelseledamöter har personligt ansvar för vissa förpliktelser i aktiebolaget.

 

En styrelse ska också vara sammansatt enligt reglerna i aktiebolagslagen. En ändring av styrelse, firmatecknare eller ordförande börjar gälla från och med att Bolagsverket mottagit anmälan.

 

Genom att be oss ordna med formaliteterna kan du spara tid och energi som istället kan ägnas åt företagets egentliga verksamhet. Läs mer >>

 

Beställ

 

Våra kontor

 

Ring, maila eller chatta gärna med oss så hjälper vi dig med just ditt ärende! Vi har öppet alla vardagar 08-16.30 och du hittar oss centralt i Falun (HK), Stockholm och Malmö.

 

Falun (HK) 023 – 79 23 00
Stockholm 08 – 23 41 15
Malmö 040 – 720 20
E-post: info@standardbolag.se

 

Adressuppgifter >>

 


Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!

Denna webbplats använder kakor/cookies för att ge dig som besökare optimerad funktionalitet och bättre användarupplevelse samt för att vi ska kunna analysera trafiken på våra webbsidor.

Läs vår Integritetspolicy >>