Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Nöjda kunder


Sedan vi skapade tjänsten Snabbavveckling 1992 har närmare 30 000 bolag påbörjat sin avvecklingsresa med oss, de flesta är avslutade och några tusen pågår fortfarande. Detta förtroende har vi fått av svenskt näringsliv tack vare vår historik, kompetens, erfarenhet och ekonomiska styrka.

Återbäring

Om det i efterhand kommer in medel på ett avvecklingsbolag, som till exempel från FORA eller SPP, är det en självklarhet för oss att det tillfaller kunden som sålt sitt bolag till oss. Med anledning av sådana återbäringar har vi genom åren gjort tilläggsköpeskillingar på närmare 10 miljoner kr. Det skapar extra nöjda kunder!

1:a klass

Svenska Standardbolags snabbavveckling är idag det vanligaste sättet i Sverige att snabbt, enkelt och kostnadseffektivt avveckla ett aktiebolag. Den stora skillnaden jämfört med till exempel resebranschen är att när du väljer Snabbavveckling av första klass är prisskillnaden liten.

Låt oss avveckla ditt aktiebolag, det är du och ditt bolag värda. Läs mer >>

Offertförfrågan

Kontakta oss

Kontakta oss >>

Falun (HK) 023 – 79 23 00
Stockholm 08 – 23 41 15
Malmö 040 – 720 20

E-post: info@standardbolag.se

Våra kontor >>

 

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn..

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!

Denna webbplats använder kakor/cookies för att ge dig som besökare optimerad funktionalitet och bättre användarupplevelse samt för att vi ska kunna analysera trafiken på våra webbsidor.

Läs vår Integritetspolicy >>