Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Hur kan vi hjälpa dig med ditt företagande?


Tusentals gånger har vi fått förtroendet att åta oss uppdrag av stor betydelse och stort värde för våra kunder. När jag frågar kunder varför de valt att anlita oss blir oftast svaret "Er kan man lita på!".

Kunskap, kvalitet, service och trygghet är grundstenarna i allt vi gör och våra ledstjärnor för att vi ska bibehålla det stora förtroende ni kunder ger oss varje dag.

Erik Berggren, Verkställande Direktör

 

Öppet hela sommaren

Vi på Standardbolag har som vanligt full beredskap alla helgfria vardagar 08.00 – 16.30, hela sommaren. Ring, maila eller chatta med oss så hjälper vi dig med din bolagsfråga!

Prisförfrågan

Du kan självklart beställa våra bolagstjänster online, dygnet runt >>

 

Falun (HK) 023 – 79 23 00
Stockholm 08 – 23 41 15
Malmö 040 – 720 20
E-post: info@standardbolag.se

Våra kontor >>

 

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!

Denna webbplats använder kakor/cookies för att ge dig som besökare optimerad funktionalitet och bättre användarupplevelse samt för att vi ska kunna analysera trafiken på våra webbsidor.

Läs vår Integritetspolicy >>