Har du ett bolagsproblem?


I turbulenta tider kan man behöva göra ändringar i sitt bolag.

Företagare får med jämna mellanrum nya förutsättningar att förhålla sig till, både för verksamheten och ägarna av bolaget. Det hela kan göra att ägare behöver gå skilda vägar eller kanske påskynda en generationsväxling.

Vårt team i Falun kan hjälpa dig som företagare med delning av bolag, utlösen av aktieägare och även emissioner för att möjliggöra investeringar i framtiden.

De förändringar som behöver göras innehåller ofta flera olika processdelar som är viktiga att de sker på rätt sätt. Vi på Svenska Standardbolag har lång erfarenhet av ändringar i aktiebolag. Med oss kan du känna dig trygg genom hela processen, att alla dokument är korrekta och att registrering hos berörda myndigheter går rätt till.

 

Kontakta oss

Ring, maila eller chatta gärna med oss så hjälper vi er med just ert ärende! Vi har öppet alla vardagar 08-16.30 och du hittar oss centralt i Falun (HK), Stockholm och Malmö.

Falun (HK) 023 – 79 23 00
Stockholm 08 – 23 41 15
Malmö 040 – 720 20
E-post: info@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!

Denna webbplats använder kakor/cookies för att ge dig som besökare optimerad funktionalitet och bättre användarupplevelse samt för att vi ska kunna analysera trafiken på våra webbsidor.

Läs vår Integritetspolicy >>