Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Fusionera innan nästa bokslut


 

Planerar du att fusionera ditt aktiebolag med ett annat bolag? Då bör du känna till att fusionsprocessen tar ca 3 – 4 månader, inklusive kallelse på okända borgenärer. Om fusionen registreras före nästa bokslut behöver ingen årsredovisning och deklaration upprättas för det fusionerade företaget.

 

Kontakta oss så ser vi till att samtliga delar i fusionsprocessen kommer på plats och i rätt tid. Vi gör fusionsplan och bevakar att fusionen registreras innan nästa bokslut om det är möjligt.

 

Läs mer >>

 

Prisförfrågan Beställ

 

Starta fusionen i god tid

 

Beroende på vilket räkenskapsår aktiebolaget som ska fusioneras har rekommenderar vi att man startar processen 3-4 månader innan den ska vara klar.

BOKSLUTSDATUM STARTA FUSIONEN I
30/6 januari/februari
31/8 mars/april
31/12 juli/augusti
30/4 november/december

 

Prisförfrågan Beställ

 

Kontakta oss

 

Ring, chatta eller maila oss om du har några frågor eller funderingar kring att driva bolag! Vi har öppet alla vardagar 08.00 – 16.30.

 

Falun (HK) 023 – 79 23 00
Stockholm 08 – 23 41 15
Malmö 040 – 720 20
E-post: info@standardbolag.se

 

Våra kontor >>

 

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

 

 

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!

Denna webbplats använder kakor/cookies för att ge dig som besökare optimerad funktionalitet och bättre användarupplevelse samt för att vi ska kunna analysera trafiken på våra webbsidor.

Läs vår Integritetspolicy >>