Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Fördelar med snabbavveckling


 

Genom att avveckla sitt bolag med en snabbavveckling kan man snabbt (1 vecka) bli av med sitt vilande bolag och få ut sina pengar från bolaget.

 

Att gör a en likvidation av ett aktiebolag är en process som normalt tar 7 – 8 månader. Utskiftning av bolagets tillgångar till aktieägaren sker i likvidationens slutskede.

 

Oavsett orsaken till att man beslutar sig för att inte fortsätta med aktiebolaget är det ofta betungande för ägaren, trots att någon verksamhet inte längre förekommer, att fortsätta administrera bolaget under likvidationsprocessen. Har man dessutom funderat ut ett bra sätt att privat använda pengarna från bolaget kan det kännas tungt att behöva vänta ett antal månader och kanske missa något bra tillfälle att göra verklighet av sina planer.

 

Offertförfrågan

 

Kontakta

 

Är du intresserad av vår snabbavvecklingstjänst, kontakta oss så berättar vi mer!

 

Falun (HK) 023 – 79 23 00
Stockholm 08 – 23 41 15
Malmö 040 – 720 20
E-post: info@standardbolag.se

 

Kontakta oss >>

 

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!

Denna webbplats använder kakor/cookies för att ge dig som besökare optimerad funktionalitet och bättre användarupplevelse samt för att vi ska kunna analysera trafiken på våra webbsidor.

Läs vår Integritetspolicy >>