Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Förändringar i ditt bolag?


Omvärlden är dynamisk och som företagare jobbar man ofta med anpassning och förändringar för att lyckas utveckla ett framgångsrikt företag.

Behöver du göra anpassningar och ändringar i ditt aktiebolag kan vårt team i Falun hjälpa dig med allt ifrån kapitaländringar, ändring av företagsnamn, företrädarändringar, justering av aktieboken till bolagsfusioner och aktieägaravtal.

Bolagsändringar kan vara komplexa och det är viktigt att de sker på rätt sätt. Vi på Svenska Standardbolag har lång erfarenhet av ändringar i aktiebolag. Med oss kan du känna dig trygg genom hela processen och att allt går korrekt till.

Kontakta oss

Ring, maila eller chatta gärna med oss så hjälper vi er med just ert ärende! Vi har öppet alla vardagar 08-16.30 och du hittar oss centralt i Falun (HK), Stockholm och Malmö.

Falun (HK) 023 79 23 00
Stockholm 08 23 41 15
Malmö 040 720 20

E-post: info@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!