Det finns rockstjärnor, popstjärnor och Ola Salo


...och så finns vår FANTASTISKA PERSONAL på Svenska Standardbolag!

Idag åker vi till Stockholm på konferens för att inviga vårt nya kontor på Sveavägen och för att  jobba fram ännu bättre bolagstjänster för företagare i Sverige. Det kommer att bli en toppenhelg och vi har förberett oss väl för kvällens show ”It takes a fool to remain sane” med Ola Salo på Hamburger Börs.

Stockholmskontoret har dock öppet som vanligt idag, och vi nås på mail info@standardbolag.se och telefon 023 - 79 23 00. Våra bolagstjänster kan du beställa dygnet runt online!

Beställa aktiebolag Offertförfrågan snabbavveckling

Våra tjänster >>

Kontakta oss

Kontakta oss >>

Falun (HK) 023 – 79 23 00 Stockholm 08 – 23 41 15 Göteborg 031 – 17 12 25 Malmö 040 – 720 20 E-post: info@standardbolag.se

Våra kontor >>

 

Svenska Standardbolag AB är sedan 1954 i det svenska näringslivets tjänst med så gott som allt som kräver registrering hos Bolagsverket. Mest kända är vi för att tillhandahålla s k lagerbolag och lagerföreningar. Bland våra andra tjänster kan nämnas fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!

Denna webbplats använder kakor/cookies för att ge dig som besökare optimerad funktionalitet och bättre användarupplevelse samt för att vi ska kunna analysera trafiken på våra webbsidor.

Läs vår Integritetspolicy >>