Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Bolagstjänster i företagandets alla faser


Svenska Standardbolag erbjuder bolagstjänster i företagandets alla faser och vi har varit marknadsledande inom bolagsrätt och lagerbolag sedan 1954.

Starta bolag

För dig som vill starta bolag och komma igång direkt är lagerbolag ett bra alternativ. Vi har lagerbolag för samtliga bolagsformer.

När du köper vårt AB-lagerbolag ingår alltid:

  • Ansökan om F-skatt (Skatte- och avgiftsanmälan).
  • Kontroller, granskningar, omskrivningar, bevakning.
  • 6 månaders provabonnemang på Svensk Faktakontroll.
  • Aktieägaravtal
  • Domänregistrering, inkl första årsavgiften.
  • Konsultation och dokumentation.

Driva och utveckla företag

Att driva och utveckla ett företag innebär ofta att förändringar måste göras i ditt aktiebolag. Genom åren har vi hjälpt tusentals företag med olika ändringsärenden och formaliteter. Anlita oss så kan du istället lägga tid och energi på företagets verksamhet. 

Avveckla aktiebolag

Avveckla ditt aktiebolag snabbt och enkelt med vår snabbavveckling. Vi köper ditt bolag och avvecklar bolaget i vår regi. Du får omgående betalt för bolaget och vi tar ansvar för all administration av bolaget under avvecklingstiden. 

Kontakta oss

Ring, maila eller chatta gärna med oss om du vill veta mer om våra bolagstjänster! Vi har öppet alla vardagar 08-16.30 och du hittar oss centralt i Falun (HK), Stockholm och Malmö.

Falun (HK) 023 79 23 00
Stockholm 08 23 41 15
Malmö 040 720 20

E-post: info@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!