Behöver du sälja ditt aktiebolag?


När man inte längre har någon nytta av aktiebolaget

Många företag får nya ägare någon gång under sin livstid. Det kan exempelvis inträffa vid ett generationsskifte eller att bolagets verksamhet blir uppköp av ett annat företag.

Ofta sker det genom att verksamheten överförs till ett bolag med nya ägare och kvar blir då bolaget som säljaren äger. När man inte längre har någon nytta av sitt aktiebolag är det bästa alternativet många gånger att avsluta och avveckla bolaget. Vi hanterar dagligen avveckling av aktiebolag och vi hjälper dig med ditt bolag på ett snabbt och smidigt sätt.

Sälj ditt bolag till oss - tryggt, snabbt och enkelt

Svenska Standardbolags snabbavveckling heter Slutstenen och vi har sedan 1992 avvecklat mer än 30 000 aktiebolag. Du säljer bolaget till oss och får betalt omgående efter det att avtal osv undertecknats. Från offert till avslutat köp tar hanteringen normalt endast någon arbetsdag.

Offertförfrågan

Var noga med vem du säljer ditt aktiebolag till

Tänk på att den du säljer ditt bolag till åtar sig att sköta bolaget under lång tid. Tas det inte om hand på bästa sätt av aktören, exempelvis att inte skatter och avgifter betalas, kan det få kostsamma konsekvenser för säljaren. Om du väljer att sälja ditt bolag till oss för snabbavveckling kan du känna dig trygg. Vi har stark ekonomi, lång erfarenhet och många kunniga medarbetare. Vi tar ansvar för all hantering och administration av bolaget.

Läs mer

Avveckla aktiebolag >>
Snabbavvecklingen Slutstenen >>

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har frågor kring avveckling av bolag!

Falun (HK) 023 – 79 23 00
Stockholm 08 – 23 41 15
Malmö 040 – 720 20
E-post: info@standardbolag.se

Kontakta oss >>


Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!

Denna webbplats använder kakor/cookies för att ge dig som besökare optimerad funktionalitet och bättre användarupplevelse samt för att vi ska kunna analysera trafiken på våra webbsidor.

Läs vår Integritetspolicy >>