Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Avveckla ditt aktiebolag snabbt och enkelt


Avveckla snabbt och enkelt med vår avvecklingstjänst Slutstenen. Vi köper bolaget av dig, du får betalt omgående och vi påbörjar avvecklingen. Från offert till avslutat köp tar hanteringen normalt bara några arbetsdagar.

Eftersom vi genomför avvecklingen av bolaget i vår ägo slipper du all hantering av bolaget. Som säljare kan du känna dig trygg i att det hela går korrekt till och att eventuella obetalda skatter i bolaget hanteras enligt alla lagar och regler.

Så här går en avveckling till - Steg för steg

1: Fyll i offertförfrågan online.
Sänd aktuell balans- och resultatrapport så lämnar vi offert.

2: Uppgifter om aktieägare.
Vid accept av vår offert behöver vi uppgifter om aktieägare.

3: Avtalshandlingar och checklista.
Vi skickar samtliga avtalshandlingar.

4: Köpeskilling utbetalas.
När vi erhållit samtliga dokument betalas köpeskillingen.

10 miljoner kr tillbaka

Avvecklingsprocessen innehåller många moment men ibland dyker det upp tillgångar som var bortglömda eller okända, långt efter att vi köpt bolaget. Det kan exempelvis vara kapitalförsäkringar eller återbäringar från försäkringsaktiebolag. Pengar som vi självklart betalar som tilläggsköpeskilling till vår kund som sålt bolaget till oss.

Totalt har detta inneburit att våra kunder har fått närmare tio miljoner kronor i tilläggsköpeskillingar under de senaste åren.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Ring 023 79 23 00 eller maila till info@standardbolag.se så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig med avveckling av ditt bolag.

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!