Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

AB Grundstenen - inget vanligt lagerbolag


Starta bolag med lagerbolag - Tryggt, snabbt & enkelt

Våra lagerbolag AB Grundstenen är bildade med 25, 50 och 100 tkr i aktiekapital. Beställ ett lagerbolag så får du tillgång till bolagets organisationsnummer och köpehandlingar inom två timmar. Du blir ägare av bolaget från och med avtalsdagen, d v s samma dag som vi tar emot din beställning. Signerar du affären med BankID blir det extra snabb och smidig hantering. 

I bolagsköpet ingår en domänregistrering (inkl första årsavgiften) som du kan använda för att publicera en hemsida och skapa mailadresser. Vi hjälper även till med ansökan om F-skatt, moms och arbetsgivare, vilket gör att du kan börja fakturera i ditt bolag. Är ni flera aktieägare ingår också aktieägaravtal. Ett aktieägaravtal är bra att ha för att undvika onödiga konflikter och kostsamma tvister i framtiden.

Lagerbolag från Svenska Standardbolag AB har blivit ett kännetecken för korrekt bolagsbildning med gedigen kvalitet, såväl juridiskt som ekonomiskt. Vi garanterar att bolagen är helt nya och aldrig bedrivit någon verksamhet tidigare. 

Vi tycker att det är viktigt att veta med vem man gör affärer med 

Vi använder Svensk Faktakontroll som upplysningstjänst och vi gillar verktyget. Därför har vi ordnat så att även våra bolagskunder får tillgång till en prova-på-period, kostnadsfritt i 6 månader.

Frågor? Kontakta oss gärna!

Under processen får du hjälp av våra företagsrådgivare för en korrekt och trygg process. Vi finns tillgängliga kontorstid 08-16.30, ring eller maila oss!

Falun (HK) 023 79 23 00
Stockholm 08 23 41 15
Malmö 040 720 20

E-post: info@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!