Sök

VLedande inom bolagsfrågor och lagerbolag sedan 1954

Att avveckla ett aktiebolag

Avveckla ett aktiebolag kan göras genom snabbavveckling eller frivillig likvidation. Vi tillhandahåller båda tjänsterna.

Avveckla aktiebolag med snabbavveckling

Vår snabbavveckling är idag det vanligaste sättet att avveckla ett aktiebolag på. Vi skapade tjänsten 1992 har sedan dess avvecklat mer än 34 000 aktiebolag. Att snabbavveckla ett aktiebolag går snabbt och är enkelt. Du säljer ditt bolag till oss, vi hanterar avvecklingen i vår ägo och du får betalt direkt.

Offertförfrågan Läs mer

Avveckla aktiebolag med traditionell/frivillig likvidation

Vi hjälper även till med traditionell (frivillig) likvidation. Den processen tar längre tid för dig som säljare och du kan behöva vänta i ca 8 månader för att utskiftning ska bli klar.

Beställ Läs mer

Vilande aktiebolag?

Många aktiebolag ligger vilande och bedriver inte någon verksamhet. Ett exempel är vid generationsväxling, då verksamheten lämnas vidare till nästa generation eller vid någon typ av strukturförvandling. Då blir som regel själva aktiebolaget kvar som ett vilande bolag utan verksamhet. Efter en tid när man inte längre har någon nytta av bolaget är det bästa att avsluta och avveckla bolaget.

Följ oss på sociala medier

 


blank

FALUN

Tel. 023 79 23 00
info@standardbolag.se

STOCKHOLM

GÖTEBORG

Kontoret är f n obemannat
goteborg@standardbolag.se

MALMÖ

Tel. 040 720 20
malmo@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.

Copyright © 2022, Svenska Standardbolag AB (org.nr. 556059­-8434)PresskontaktAnsvarig utgivare Disclaimer Integritetspolicy