Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Oenighet? Konflikt? Samarbetssvårigheter? Vi har lösningen!Du tror väl inte att du ska råka ut för en olycka? Förmodligen har du ändå en olycksfallsförsäkring. Du tror väl inte att du ska dö i förtid? Förmodligen har du ändå en livförsäkring för att skydda dina närmaste. Du kanske har en kompanjon som du äger ett aktiebolag tillsammans med? Förhoppningsvis har ni försäkrat er om vad som ska gälla vid oenighet genom ett aktieägaravtal.

 

I ett bra företagsklimat strävar alla åt samma håll, d v s för företagets bästa. Vad som är det bästa blir man ibland oense om men olika uppfattningar leder till att man får titta grundligare än vanligt på vad det handlar om. Hanteringen kring det kan i sin tur vara främjande för kreativiteten och arbetsglädjen och medföra att företaget utvecklas positivt.

 

Aktieägaravtal

 

Tyvärr händer det dock att en oenighet fördjupas och blir till skada för verksamheten. Positionerna blir fastlåsta och man ser ingen väg ut ur problematiken. Om man då har ett aktieägaravtal finns ofta lösningen däri. Av den anledningen rekommenderar vi starkt att man alltid ska ha ett aktieägaravtal, det är lika nödvändigt som en olycksfallsförsäkring eller en livförsäkring.

 

Läs mer >>

 

Kontakta oss

 

Om olyckan varit framme och positionerna blivit fastlåsta kan vi som neutral part hjälpa till med att lösa knutarna och/eller komma fram till den vettigaste lösningen av problemet. Kontakta oss så berättar vi mer!

 

Falun (HK) 023 – 79 23 00
Stockholm 08 – 23 41 15
Malmö 040 – 720 20
E-post: info@standardbolag.se

 

Våra kontor >>

 


Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!