Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Likvidation eller Snabbavveckling?


En "traditionell" likvidation av aktiebolag tar ca 8-10 månader. Att avveckla bolaget med en snabbavveckling är enklare, och du får betalt direkt.

Vi köper bolaget för snabbavveckling och likvidationen sker i vår ägo. Vi tar ansvar för all administration av bolaget under avvecklingstiden. Avveckla ditt bolag innan årsskiftet så vi tar hand om bolagets bokslut och årsredovisning. 

Vad kostar en snabbavveckling?

Totalkostnad för en snabbavveckling är 10 000 kronor för bolag med substansvärde upp till 300 000 kronor. För beräkning av pris på ditt bolag behöver vi underlag att analysera. Sänd oss bolagets aktuella resultat- och balansrapport i en offertförfrågan.

Ring oss gärna så kan vi berätta mer 023 79 23 00!

Flera fördelar med vår snabbavveckling:

  • Snabb, trygg och enkel process.
  • Köpeskillingen betalas omgående.
  • Vi har lång erfarenhet och god kompetens av snabbavveckling.
  • Vi garanterar att bolagets egna tillgångar inte används.
  • Man kan känna sig trygg med att bolagets och ägarnas befogenheter och skyldigheter gentemot Skatteverket (m fl) hanteras korrekt.

Våra kontor

Kontakta oss om du vill du veta mer om avveckling av aktiebolag! 

Falun (HK) 023 79 23 00
Stockholm 08 23 41 15
Malmö 040 720 20

E-post: info@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!