Likvidation eller Snabbavveckling?


Ska du avveckla ditt aktiebolag innan nyår? Det snabbaste och enklaste sättet att avveckla ett aktiebolag är genom snabbavveckling. Det innebär att vi köper ditt bolag och avvecklar det i vår regi. Vi tar därmed ansvar för all administration av bolaget under avvecklingstiden, du får betalt omgående för bolaget och kan få tid över till annat i livet.

Vad får du betalt för ditt bolag?

För beräkning av pris på ditt bolag behöver vi underlag att analysera. Sänd oss bolagets aktuella resultat- och balansrapport via en offertförfrågan. Kontakta oss gärna så kan vi berätta mer om vår snabbavveckling Slutstenen, maila info@standardbolag.se eller ring 023 79 23 00!

Offertförfrågan

Fördelar med snabbavveckling:

  • Köpeskillingen betalas omgående.
  • Försäljningsprocessen är enkel och det går snabbt.
  • Vi har lång erfarenhet och god kompetens av snabbavveckling.
  • Vi garanterar att bolagets egna tillgångar inte används.
  • Man kan känna sig trygg med att bolagets och ägarnas befogenheter och skyldigheter gentemot Skatteverket (m fl) hanteras korrekt.

Läs mer

Snabbavveckling Slutstenen >> Avveckla snabbt och enkelt >> Hur avvecklar man ett aktiebolag på ett säkert sätt >>

Våra kontor

Kontakta oss om du vill du veta mer om avveckling av aktiebolag:

Falun (HK) 023 – 79 23 00 Stockholm 08 – 23 41 15 Göteborg 031 – 17 12 25 Malmö 040 – 720 20 E-post: info@standardbolag.se

Våra kontor >>

Svenska Standardbolag AB är sedan 1954 i det svenska näringslivets tjänst med så gott som allt som kräver registrering hos Bolagsverket. Mest kända är vi för att tillhandahålla s k lagerbolag och lagerföreningar samt vår unika snabbavvecklingstjänst Slutstenen. Bland våra andra tjänster kan nämnas fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!

Denna webbplats använder kakor/cookies för att ge dig som besökare optimerad funktionalitet och bättre användarupplevelse samt för att vi ska kunna analysera trafiken på våra webbsidor.

Läs vår Integritetspolicy >>