Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Har du ett vilande aktiebolag utan verksamhet?


Snabbavveckling är det snabbaste och enklaste sättet att avveckla ett vilande aktiebolag. Du får betalt direkt och slipper all administration av bolaget under avvecklingstiden.

Fördelar med snabbavveckling

  • Snabb, säker och enkel process för dig som säljare.
  • Du får betalt direkt och kan tillgodogöra dig bolagets kapital i form av köpeskillingen.
  • Du behöver inte hantera den omfattande likvidationsprocessen gentemot Bolagsverket. Vi tar hand om bolaget och dess åtaganden under avvecklingstiden.
  • Du slipper vänta 7-9 månader på utskiftningen av bolagets likvida medel.
  • Vi tar över ansvaret för bolaget och du kan känna sig trygg med att bolagets och ägarnas skyldigheter gentemot Skatteverket (m fl) hanteras korrekt.

Vår snabbavveckling innebär att vi köper ditt bolag och avvecklar det i vår regi, genom fusion eller likvidation. Vi tar därmed ansvar för all administration av bolaget under avvecklingstiden, du får omgående betalt för bolaget och får tid över till annat i livet.

De största fördelarna med snabbavveckling är att det går snabbt och att det är enkelt för dig som säljare.

Kontrollera vem som avvecklar ditt bolag med snabbavveckling

Det finns aktörer som marknadsför snabbavveckling av aktiebolag till mycket låga priser. Syftet är att köpa aktiebolag för att sedan sälja dem vidare.

Vi säljer inte ditt avvecklingsbolag vidare, vi förvaltar ditt bolag tills avvecklingen av bolaget är fullföljd. Med oss kan du känna dig trygg.

Har du frågor om att avveckla aktiebolag?

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Falun (HK) 023 79 23 00
Stockholm 08 23 41 15
Malmö 040 720 20

E-post: info@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!