Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Behöver du avveckla bolaget innan nyår?


 

Det bästa alternativet är oftast att sälja bolaget för snabbavveckling till en välkänd och ekonomiskt stark motpart.

 

Om köparen inte sköter sina åtaganden kan det drabba säljaren.

 

När du säljer ditt bolag för snabbavveckling betalar du förskott till leverantören som åtar sig att under lång tid sköta ditt bolag. Om köparen inte sköter alla åtaganden korrekt kan det drabba dig som säljare.

 

Det finns även aktörer som marknadsför tjänsten snabbavveckling till mycket låga priser där syftet är att köpa aktiebolag för att sedan sälja dem vidare, så kallade historikbolag.

 

Anlita Svenska Standardbolag för avveckling av ditt aktiebolag så får du hjälp av Sveriges största aktör inom området. Vi har jobbat med snabbavveckling av aktiebolag sen 1992 och har under åren hanterat tusentals snabbavvecklingar av bolag. Vi garanterar att vi förvaltar ditt bolag tills avvecklingen fullföljs med fusion eller likvidation.

 

Läs mer >>

 

Kontakta oss

 

Gör en kostnadsfri offertförfrågan eller kontakta oss så kan vi berätta mer om vår snabbavveckling Slutstenen.

 

Offertförfrågan

 

Falun (HK) 023 – 79 23 00
Stockholm 08 – 23 41 15
Malmö 040 – 720 20
E-post: info@standardbolag.se

 

Våra kontor >>

 

 

 

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!