Sök

VLedande inom bolagsfrågor och lagerbolag sedan 1954

Starta handelsbolag eller kommanditbolag

Vi hjälper dig att starta ett handelsbolag eller kommanditbolag. Du kan antingen köpa ett lagerbolag eller en s k nybildning. Beställ enkelt online!

Beställ

Starta snabbt med lagerbolag

Vi har bolag med färdigt organisationsnummer på lager. Med ett lagerbolag kan du komma igång direkt med din verksamhet.

Starta genom nybildning

En nybildning av ett bolag tar något längre tid eftersom registreringen hos Bolagsverket påbörjas efter att vi mottagit din bolagsbeställning. Bolaget tilldelas ett organisationsnummer när registreringsprocessen är klar och blir först då en egen juridisk person.

Handelsbolag

I ett handelsbolag är minst två personer ägare, fysiska eller juridiska. Ägarna har obegränsat solidariskt och personligt ansvar. I handelsbolag krävs ingen revisor och det finns heller inget kapitalkrav. Namnskyddet gäller endast i länet.

Läs mer >>

Beställ Prisförfrågan

När du skickat din förfrågan får du en bekräftelse och ditt ärende kommer att tilldelas en företagsrådgivare från oss. Vi återkommer sedan till dig så fort vi kan!

Kommanditbolag

Kommanditbolag är en särskild form av handelsbolag. Det finns inget krav på att ha ett stort startkapital eller att ha någon revisor. Kommanditbolag ska ha två eller flera bolagsmän och lämpar sig som företagsform om en av bolagsmännen i huvudsak är den drivande.

I ett kommanditbolag finns det en bolagsman, komplementären, som har obegränsat personligt ansvar medan den andre, kommanditdelägaren, endast ansvarar för sin insats. Namnskyddet för kommanditbolag gäller endast i länet.

Läs mer >>

Beställ Prisförfrågan

Följ oss på sociala medier

 


blank

FALUN

Tel. 023 79 23 00
info@standardbolag.se

STOCKHOLM

GÖTEBORG

Kontoret är f n obemannat
goteborg@standardbolag.se

MALMÖ

Tel. 040 720 20
malmo@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.

Copyright © 2022, Svenska Standardbolag AB (org.nr. 556059­-8434)PresskontaktAnsvarig utgivare Disclaimer Integritetspolicy