Sök

VLedande inom bolagsfrågor och lagerbolag sedan 1954

Avveckla aktiebolag

Vi hjälper dig att snabbt och enkelt avveckla ditt aktiebolag.

Vår snabbavveckling är idag den vanligaste metoden att avveckla ett aktiebolag. Vi skapade tjänsten 1992 har sedan dess avvecklat mer än 36 000 aktiebolag. Vi hjälper även till med traditionell (frivillig) likvidation. Den processen tar längre tid för dig som säljare pga att du behöver vänta i ca 8 månader för att utskiftning ska bli klart.

Offertförfrågan Läs mer

Likvidera ditt bolag med snabbavveckling och få betalt direkt

Ett aktiebolag avvecklas snabbt och enkelt med vår snabbavveckling Slutstenen. Du säljer ditt vilande bolag till oss och vi avvecklar sedan aktiebolaget i vår ägo. Hanteringen tar bara några arbetsdagar, från offertförfrågan till avslutat köp. Du får betalt direkt och behöver inte vänta på dina pengar. Vi påbörjar omgående avvecklingen av bolaget och genomför hela avvecklingsprocessen i vår ägo. Du slipper på så sätt all hantering av bolaget under avvecklingstiden.

Det är viktigt att du som säljare känner dig trygg med valet av motpart. Vi garanterar att eventuella obetalda skatter i bolaget hanteras på ett korrekt sätt för att undvika onödiga risker för säljaren.

Varför är det viktigt vem du anlitar för att avveckla ditt aktiebolag?

Om köparen inte sköter alla åtaganden korrekt kan det drabba säljaren. Var uppmärksamma på att det finns aktörer på marknaden som säger sig tillhandahålla tjänsten men som inte fullföljer sina åtagande, om inte skatt betalats av aktören på rätt sätt kan det få kostsamma konsekvenser för säljaren. Kvalitetskontrollera din leverantör >>

Avveckla aktiebolag med traditionell/frivillig likvidation

En traditionell (frivillig) likvidation är ett sätt för aktieägarna att avsluta ett bolags liv. Upplösning sker genom att bolagets tillgångar förvandlas till pengar, bolagets skulder betalas och eventuellt överskott fördelas till aktieägarna. Vi hjälper till med formalia och de handlingar som krävs för en likvidation samt att utse en likvidator. Till skillnad från snabbavveckling måste säljaren själv hantera all administration kring och förvaltning av bolaget under hela likvidationstiden.

Beställ Läs mer

Följ oss på sociala medier

 


blank

FALUN

Tel. 023 79 23 00
info@standardbolag.se

STOCKHOLM

GÖTEBORG

Kontoret är f n obemannat
goteborg@standardbolag.se

MALMÖ

Tel. 040 720 20
malmo@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.

Copyright © 2022, Svenska Standardbolag AB (org.nr. 556059­-8434)PresskontaktAnsvarig utgivare Disclaimer Integritetspolicy