Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Varför registrera varumärke?


Risker om du inte skyddar ditt varumärke

Om du har ett värdefullt företagsnamn, åtråvärd logotype eller unik produkt och vill skydda dig mot befintliga eller framtida konkurrenter kan vi hjälpa dig genom att registrera ett varumärke.

Man ska vara medveten om att det finns risker med att använda sig av ett varumärke i sin marknadsföring utan att ha detta registrerat. Ett registrerat varumärke har ett starkt skydd mot förväxling med andra varumärken och företag.

Om du råkar göra intrång på ett redan registrerat varumärke kan det orsaka problem och kostnader och du kan tvingas dra tillbaka ditt etablerade namn/logotyp. Du kan till och med bli skyldig att betala vite till företaget som drabbats av varumärkesintrånget.

Prisförfrågan Beställ

Anlita ett varumärkesombud

Varumärkesfrågor är komplexa och kostsamma och det är viktigt att göra rätt från början. Med oss som varumärkesombud får du hjälp genom hela processen för att utforma ett så bra skydd som möjligt för ditt varumärke. Vi har lång erfarenhet av varumärkesfrågor och vi hanterar varumärkesskydd inom såväl Sverige och EU som internationellt.

Läs mer >>

Kontakta oss

Kontakta oss så gör vi först en analys av möjligheterna att registrera ditt varumärke och vad det kommer att kosta att registrera det.

Falun (HK) 023 – 79 23 00 E-post: info@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!

Denna webbplats använder kakor/cookies för att ge dig som besökare optimerad funktionalitet och bättre användarupplevelse samt för att vi ska kunna analysera trafiken på våra webbsidor.

Läs vår Integritetspolicy >>