Är du ägare i ett aktiebolag tillsammans med andra?


Har ni en klar lösning för hur bolaget ska styras och hur ägandet ska hanteras? Det kan vara riskabelt att tro att man alltid kommer att vara överens. Oväntade saker kan uppstå som skapar påfrestningar i verksamheten eller hos ägarna.

Aktiebolagslagen reglerar inte hur bekymmer mellan delägare ska hanteras så det är viktigt att reglera eventuella frågeställningar i ett aktieägaravtal. Och allrahelst, att ta tag i avtalet när parterna i bolaget är ense.

Läs mer >>

Beställ Prisförfrågan

Kontakta oss

Ring,  maila eller chatta med oss så kan vi berätta mer:

Falun (HK) 023 – 79 23 00 Stockholm 08 – 23 41 15 Göteborg 031 – 17 12 25 Malmö 040 – 720 20 E-post: info@standardbolag.se

Adressuppgifter >>

Relaterade artiklar

Aktieägaravtal = stabilitet och tillit >> Fem väsentliga anledningar till att ha aktieägaravtal >> Varför ska bolagsägare ha ett aktieägaravtal >> Varför är aktieägaravtal viktigare än någonsin >>

Svenska Standardbolag AB är sedan 1954 i det svenska näringslivets tjänst med så gott som allt som kräver registrering hos Bolagsverket. Mest kända är vi för att tillhandahålla s k lagerbolag och lagerföreningar samt vår unika snabbavvecklingstjänst Slutstenen. Bland våra andra tjänster kan nämnas fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!

Denna webbplats använder kakor/cookies för att ge dig som besökare optimerad funktionalitet och bättre användarupplevelse samt för att vi ska kunna analysera trafiken på våra webbsidor.

Läs vår Integritetspolicy >>