Sök

VLedande inom bolagsfrågor och lagerbolag sedan 1954

Starta kommanditbolag

Vi har färdiga kommanditbolag för omgående leverans. Alla uppgifter i bolaget anpassas efter dina önskemål och vi hjälper till med ansökan om F-skatt, moms och som arbetsgivare. Beställ enkelt online!

Beställ Prisförfrågan

Vi hjälper er att starta kommanditbolag redan idag. Fördelen med ett lagerbolag är att du som företagare kan komma igång snabbare med affärsverksamheten då bolaget redan har ett organisationsnummer och därmed fungerar juridiskt. KB Stengrunden är våra färdigregistrerade kommanditbolag som finns på lager och således är redo för användning.

När du köper ett lagerbolag ingår alltid:

  • Ansökan om F-skatt (Skatte- och avgiftsanmälan).
  • Kontroller, granskningar, omskrivningar, bevakning.
  • Kompanjonsavtal Läs mer >>
  • Domänregistrering, inkl första årsavgiften. *
  • Konsultation och dokumentation.

Beställ Prisförfrågan

När du skickat din förfrågan får du en bekräftelse och ditt ärende kommer att tilldelas en företagsrådgivare från oss. Vi återkommer sedan till dig så fort vi kan!

Vad är ett kommanditbolag?

Kommanditbolag är en särskild form av handelsbolag. Det finns inget krav på att ha ett stort startkapital eller att ha någon revisor. Kommanditbolag ska ha två eller flera bolagsmän och lämpar sig som företagsform om en av bolagsmännen i huvudsak är den drivande.

I ett kommanditbolag ska det finnas en bolagsman, komplementären, som har obegränsat personligt ansvar medan den andre, kommanditdelägaren, endast ansvarar för sin insats om minst 100 SEK. Namnskyddet gäller endast i länet. I samband med köp av kommanditbolag erhåller ni alltid ett bolags-/kompanjonsavtal.

Kontakta oss

Undrar du över något?  Tveka inte att kontakta oss eller ring något av våra kontor så hjälper vi dig.

Tänk på att:

Om någon av bolagsmännen är den drivande medan andra ska ha en mer passiv roll är det ofta mer lämpligt att företaget är ett kommanditbolag istället för ett handelsbolag (där alla bolagsmän är lika ansvariga).

Prisinformation

Vi har alltid fast pris på våra lagerbolag. Kontakta oss för aktuell prisuppgift!

Prisförfrågan Beställ

* Gäller de vanligaste topp-domänerna:
.se .com .net .org .eu .nu .biz

Följ oss på sociala medier

 


blank

FALUN

Tel. 023 79 23 00
info@standardbolag.se

STOCKHOLM

GÖTEBORG

Kontoret är f n obemannat
goteborg@standardbolag.se

MALMÖ

Tel. 040 720 20
malmo@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.

Copyright © 2022, Svenska Standardbolag AB (org.nr. 556059­-8434)PresskontaktAnsvarig utgivare Disclaimer Integritetspolicy