Sök

VLedande inom bolagsfrågor och lagerbolag sedan 1954

Bilda bostadsrättsförening

Vi har färdiga bostadsrättsföreningar för omgående leverans. Alla uppgifter i föreningen anpassas efter dina önskemål. Beställ enkelt online!

Beställ Prisförfrågan

Brf Falujungfrun är våra färdigregistrerade bostadsrättsföreningar som finns på lager och därmed är redo för användning. Vi tillhandahåller stadgar och hjälper till med hela omregistreringsprocessen. Fördelen med att köpa en färdig bostadsrättsförening är att den rent juridiskt fungerar direkt, eftersom registreringen av föreningens organisationsnummer är klar.

Att bilda bostadsrättsförening är annars en process som kan ta tid. När beslutet om ombildning är taget ska bostadsrättsföreningen registreras hos Bolagsverket. Eftersom det är bostadsrättsföreningen som är köpare måste registreringen vara gjord innan affären påbörjas.

Beställ Prisförfrågan

När du skickat din förfrågan får du en bekräftelse och ditt ärende kommer att tilldelas en företagsrådgivare från oss. Vi återkommer sedan till dig så fort vi kan!

Ramar för BRF

En bostadsrättsförening kräver minst tre medlemmar, fysiska eller juridiska. Ingen medlem har personligt ansvar för föreningen utan det man riskerar är insatsen som betalats för bostadsrätten. Namnskyddet gäller endast i länet.

Kontakta oss

Undrar du över något? Tveka inte att kontakta oss eller ring något av våra kontor så hjälper vi dig.

Tänk på att:

  • Initiativ till ombildning av en fastighet med hyresrätter kan tas av fastighetsägaren eller av hyresgästerna.
  • Att bilda själva bostadsrättsföreningen är en process som kan ta tid. Eftersom det är bostadsrättsföreningen som är köpare av fastigheten måste registreringen av föreningen vara gjord till Bolagsverket innan affären påbörjas.

Prisinformation

Vi har alltid fast pris på våra lagerbolag. Kontakta oss för aktuell prisuppgift!

Prisförfrågan Beställ

Följ oss på sociala medier

 


blank

FALUN

Tel. 023 79 23 00
info@standardbolag.se

STOCKHOLM

GÖTEBORG

Kontoret är f n obemannat
goteborg@standardbolag.se

MALMÖ

Tel. 040 720 20
malmo@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.

Copyright © 2022, Svenska Standardbolag AB (org.nr. 556059­-8434)PresskontaktAnsvarig utgivare Disclaimer Integritetspolicy