Sök

VLedande inom bolagsfrågor och lagerbolag sedan 1954

Filmer

Svenska Standardbolag erbjuder bolagstjänster i företagandets alla faser.

Vi är marknadsledande inom bolagsrätt och lagerbolag sedan 1954. Anlita oss för dina bolagsärenden så får du tillgång till hela vår expertis.

Starta bolag

För dig som vill starta bolag och komma igång direkt är lagerbolag ett bra alternativ. Vi har lagerbolag för samtliga bolagsformer.

Har verksamheten fått sådan omfattning att det är dags att ombilda den enskilda firmans verksamhet till ett aktiebolag? Vår tjänst hjälper dig att överlåta verksamheten från enskild firma till aktiebolag.

Driva bolag

Är ni två eller flera aktieägare rekommenderar vi att ni skriver ett aktieägaravtal. Gör hellre ett enkelt aktieägaravtal som kan förändras vid framtida behov istället för att inte ha något avtal alls.

Vi har 20 års erfarenhet av varumärkesskydd och hanterar varumärken inom såväl Sverige och EU som internationellt.

Vid utlösen av delägare finns det några viktiga punkter att se över. Vi har assisterat många företagare vid utlösen av delägare i aktiebolag för att processen ska ske så smidigt som möjligt.

Vi på Svenska Standardbolag AB har hjälpt tusentals företagare med olika typer av bolagsärenden.

Avveckla aktiebolag

Med snabbavveckling får du en snabb, trygg och enkel process. Du får betalt omgående och vi genomför avvecklingen i vår ägo. Du slipper all hantering/administration av bolaget under avvecklingstiden.

Följ oss på sociala medier

 


blank

FALUN

Tel. 023 79 23 00
info@standardbolag.se

STOCKHOLM

GÖTEBORG

Kontoret är f n obemannat
goteborg@standardbolag.se

MALMÖ

Tel. 040 720 20
malmo@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.

Copyright © 2022, Svenska Standardbolag AB (org.nr. 556059­-8434)PresskontaktAnsvarig utgivare Disclaimer Integritetspolicy