Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Slutstenen, en snabbavveckling med hög kvalitet


1992 skapade vi tjänsten Snabbavveckling eftersom vi insett behovet av en sådan tjänst. Innovationen blev genast mött med stort intresse från våra kunder. Som alla bra idéer har andra aktörer därefter erbjudit ”snabbavveckling”, dock av varierande kvalitet.

För att särskilja oss från liknande produkter registrerade vi därför varumärket Slutstenen för just vår tjänst Snabbavveckling. Redan från början har vi fått höra av våra kunder att Slutstenen håller hög kvalitet och service. Vi utvecklar och förbättrar dessutom tjänsten hela tiden utifrån rådande lagstiftning och de önskemål vi får från kunder etc.

Kontakta oss

Om du vill försäkra dig om att snabbavvecklingen av ditt företag görs juridiskt och ekonomiskt korrekt - Kontakta oss!

Falun (HK) 023 – 79 23 00
Stockholm 08 – 23 41 15
Malmö 040 – 720 20
E-post: info@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!

Denna webbplats använder kakor/cookies för att ge dig som besökare optimerad funktionalitet och bättre användarupplevelse samt för att vi ska kunna analysera trafiken på våra webbsidor.

Läs vår Integritetspolicy >>