Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Köp lagerbolaget AB Grundstenen och få organisationsnummer inom 2 timmar


Vill du komma igång snabbt med ett bolag? Då är lagerbolaget, AB Grundstenen en bra lösning

Med ett lagerbolag från Svenska Standardbolag AB får du både snabb och trygg process.

Våra lagerbolag AB Grundstenen finns tillgängliga med aktiekapital 25, 50 och 100 tkr, vi har även publika bolag till salu. Beställ lagerbolag idag. Du kommer bli ägare av bolaget från och den dagen vi tar emot din bolagsbeställning. Signerar affären med BankID för smidig hantering.

Spar tid med lagerbolag

Med ett lagerbolag får du en snabb, trygg, enkel process och du får tillgång till bolagets organisationsnummer direkt.
Vi ser till att du får en korrekt och smidig hantering av ditt bolagsärende. Vi hjälper dig även med bolagets skatt- och avgiftsanmälan (F-skatt), så att du kan fokusera på verksamheten i ditt nystartade bolag.

Vi garanterar att lagerbolagen är nyregistrerade och aldrig har bedrivit någon verksamhet.

Ett lagerbolag från Svenska Standardbolag AB har blivit ett kännetecken för korrekt bolagsbildning med gedigen kvalitet, såväl juridiskt som ekonomiskt.

Vårt pris

Som köpare av ett lagerbolag är aktielikviden ditt enda utlägg då vårt pris (arvode och Bolagsverkets registreringsavgifter) tas från bolagets eget kapital.

Vem gör du affärer med?

Vår samarbetspartner Svensk Faktakontroll är en utmärkt upplysningstjänst som vi använder här på Svenska Standardbolag och vi gillar verktyget. Därför har vi ordnat så att våra bolagskunder får tillgång till en prova-på-period, kostnadsfritt i 6 månader.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har frågor eller gör en prisförfrågan.

Falun (HK) 023 79 23 00
Stockholm 08 23 41 15
Malmö 040 720 20

E-post: info@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!