Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Den blomstertid nu kommer...


Ska du starta aktiebolag?

Kontakta oss så att du väljer rätt alternativ, ett lagerbolag eller en nybildning, beroende på hur snabbt du behöver bolaget. Vi hjälper dig genom hela processen och ser till att din bolagsbildning blir enkel och smidig.

Genom att anlita oss på Svenska Standardbolag tar du del av vår långa erfarenhet kring bolagsfrågor och kan vara säker på att all formalia upprättas på rätt sätt. 

Planera en fusion i god tid

En fusionsprocess tar ca 3-4 månader, inklusive kallelse på okända borgenärer. Önskar du att fusionen ska bli klar innan årsskiftet är det god idé att påbörja processen redan i sommar, i juli/augusti.

Är det dags att avveckla aktiebolaget?

Det snabbaste och enklaste sättet att avveckla ett aktiebolag är med snabbavveckling. Vi köper ditt bolag och avvecklar bolaget i egen regi. Du får omgående betalt för bolaget och vi tar ansvar för all administration av bolaget under avvecklingstiden.

Öppettider

Vi håller öppet 08.00 – 16.30, hela sommaren. Ring, maila eller chatta så hjälper vi dig.

Välkommen!

Falun (HK) 023 79 23 00
Stockholm 08 23 41 15
Malmö 040 720 20

E-post: info@standardbolag.se

Se öppettider under sommaren på våra lokalkontor >>

Hur kan vi hjälpa dig och ditt företagande?


Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!