Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

40 000 avvecklade bolag


Vi har avvecklat mer än 40 000 aktiebolag sedan vi skapade tjänsten Snabbavveckling 1992. Detta förtroende har vi fått av svenskt näringsliv tack vare vår kompetens, erfarenhet och ekonomiska styrka. Med vår snabbavveckling får säljaren en smidig och trygg process.

Återbäring till säljaren

Skulle det komma in medel på ett avvecklingsbolag i efterhand, som till exempel från FORA eller SPP, tillfaller det den tidigare ägaren av bolaget. Med anledning av sådana återbäringar har vi genom åren gjort tilläggsköpeskillingar på över 20,9 miljoner kr. Det skapar extra nöjda kunder!

Kontakta oss

Vill du veta mer om ett snabbt och säkert sätt att avveckla aktiebolag? Kontakta oss så berättar vi mer! Vi har som vanligt öppet alla vardagar 08.00 – 16.30.

Falun (HK) 023 79 23 00
Stockholm 08 23 41 15
Malmö 040 720 20

E-post: info@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn..

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!