Sök

VLedande inom bolagsfrågor och lagerbolag sedan 1954

Bilda/registrera förening

Vi hjälper dig att starta förening. Beställ enkelt online! Samtliga uppgifter i föreningen anpassas efter dina önskemål.

Starta snabbt med en lagerförening

Vi har föreningar på lager, redo för omgående leverans. Föreningen är registrerad och har ett organisationsnummer så du kan komma igång med verksamheten direkt. Vi anpassar föreningen utifrån dina önskemål och hjälper till med hela omregistreringsprocessen.

Starta genom nybildning

Vid nybildning påbörjas registreringen av hos Bolagsverket efter mottagen beställning och föreningen blir juridisk person först efter att registreringen är klar. Detta innebär att det tar något längre tid innan du får tillgång till föreningen.

Bostadsrättsförening

För bostadsrättsföreningar gäller samma förutsättningar som för ekonomiska föreningar med minst tre medlemmar, att ingen medlem har personligt ansvar och det man riskerar är insatsen som betalats för bostadsrätten (kan vara kontant- eller arbetsinsats). Skillnaden består i att namnskyddet endast gäller i länet. Läs mer >>

Beställ Prisförfrågan

Ekonomisk förening

En ekonomisk förening kräver minst tre medlemmar, fysiska eller juridiska. Ingen medlem har personligt ansvar för föreningen. Det man riskerar är insatsen som kan vara i form av en kontant- eller arbetsinsats. Namnskyddet är rikstäckande. Läs mer >>

Beställ Prisförfrågan

Ideell förening

Ideella föreningar, till skillnad från ekonomiska, behöver inte registreras för att bli till. Om föreningen behöver ett organisationsnummer ska den dock registreras hos Skatteverket och om näringsverksamhet bedrivs kan den registreras hos Bolagsverket för att erhålla namnskydd i sitt län. Ingen medlem har personligt ansvar för föreningen. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss Prisförfrågan

Följ oss på sociala medier

 


blank

FALUN

Tel. 023 79 23 00
info@standardbolag.se

STOCKHOLM

GÖTEBORG

Kontoret är f n obemannat
goteborg@standardbolag.se

MALMÖ

Tel. 040 720 20
malmo@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.

Copyright © 2022, Svenska Standardbolag AB (org.nr. 556059­-8434)PresskontaktAnsvarig utgivare Disclaimer Integritetspolicy