Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Vad kostar det att registrera ett varumärke?


Med en varumärkesregistrering får man ett starkt skydd, och ensamrätt, på namnet i hela landet för de varor och tjänster varumärket avser. Behöver man skydda ert varumärke i länder utanför Sverige kan en varumärkesansökan utökas till att gälla även i andra länder.

Faktorer som påverkar kostnaden

Kostnaden för att registrera ett varumärke kan variera mycket beroende på skyddsomfång och vilken typ av märke som ska registreras. Skicka gärna in en prisförfrågan till oss så tar vi fram ett kostnadsförslag.

Vid beställning ingår alltid att vi gör en analys av möjligheterna för registrering. Om vi bedömer att det verkar svårt att få varumärket registrerat diskuterar vi tillsammans vilka alternativa vägar som finns.

Vill du veta mer?

Ring, maila eller chatta gärna med oss om du vill veta mer om varumärkesregistrering! Vi har öppet alla vardagar 08-16.30 och du hittar oss centralt i Falun (HK), Stockholm och Malmö.

Falun (HK) 023 79 23 00
Stockholm 08 23 41 15
Malmö 040 720 20

E-post: info@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!