Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Starta aktiebolag snabbt - köp ett lagerbolag


Behöver du köpa ett lagerbolag med förlängt räkenskapsår - 18 månader och första bokslut 2025-12-31?

Med lagerbolag får du snabbt tillgång till ett färdigbildat aktiebolag med organisationsnummer och behöver inte vänta på Bolagsverkets registrering.

Våra lagerbolag AB Grundstenen är välkända inom svenskt näringsliv och används i många olika affärsmässiga sammanhang. Det kan exempelvis gälla en ombildning till aktiebolag, omstrukturering av en företagsgrupp eller i samband med företagsöverlåtelse eller en fastighetsaffär.

Ditt bolagsköp kan enkelt genomföras på några timmar och vi ser till att den nya styrelsen och övriga bolagsändringar registreras korrekt hos Bolagsverket. Kontakta oss för så ordnar vi med en lösning för att en snabb och smidig bolagsaffär.

Kontakta oss

Ring, chatta eller maila oss gärna för mer information!

Falun (HK) 023 79 23 00
Stockholm 08 23 41 15
Malmö 040 720 20

E-post: info@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!