Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Ska du likvidera ditt bolag?


Då rekommenderar vi att du är noga med ditt val av vem som ska avveckla och likvidera ditt bolag.

Vårt team hjälper dig med likvidationen på ett snabbt, tryggt och enkelt sätt. Med vår snabbavveckling får du omgående betalt för dina aktier varpå avvecklingen av bolaget hanteras i sin helhet av oss.

Totalkostnaden för snabbavveckling med Svenska Standardbolag är 10 000 kronor för bolag med substansvärde upp till 300 000 kronor. Gör en offertförfrågan för att få ett pris på ditt bolag:

Vid avveckling av ditt aktiebolag behöver aktören ta hand om bolaget och sköta dess åtaganden under avvecklingstiden. Om bolaget inte tas om hand på bästa sätt, exempelvis att inte skatter och avgifter betalas, kan det få kostsamma konsekvenser för säljaren.

Kontakta oss

Kontakta oss för en trygg och säker avveckling av ditt bolag! Vi finns centralt i Stockholm, Malmö och Falun och vi har öppet alla vardagar 08.00-16.30.

Falun (HK) 023 79 23 00
Stockholm 08 23 41 15
Malmö 040 720 20

E-post: info@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!