Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Har du en bolagsfråga? Kontakta oss!


Vi på Standardbolag har som vanligt full beredskap hela sommaren. Öppet alla helgfria vardagar 08.00 – 16.30. Ring oss på 023 79 23 00, maila till info@standardbolag.se eller använd vår chattfunktion här på hemsidan så hjälper vi dig med din bolagsfråga!

Du kan självklart beställa våra bolagstjänster online, dygnet runt.

Starta aktiebolag - vi hjälper dig snabbt

Köp ett färdigt lagerbolag och kom igång med din verksamhet direkt. Beställer du ditt lagerbolag inom kontorstid får du tillgång till bolagets organisationsnummer inom 2 timmar.

Avveckla ditt aktiebolag innan sista juni

Snabbavveckling av aktiebolag är en snabb, trygg och enkel process. Hanteringen tar bara några arbetsdagar, från offertförfrågan tills att du får betalt.

Har ditt aktiebolag brutet räkenskapsår? Sälj bolaget till oss innan sista juni så behöver du inte göra årsredovisning och inkomstdeklaration per 240630.

Våra kontor

Falun (HK) 023 79 23 00
Stockholm 08 23 41 15
Malmö 040 720 20

E-post: info@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!