Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Kan vi hjälpa dig med ditt företagande?


Vi på Svenska Standardbolag tillhandahåller en mängd olika bolagstjänster. De mest kända är starta aktiebolag med lagerbolag eller avveckla bolag med vår snabbavveckling.

Driva företag

Mycket sker och förändras i ett aktiebolag under dess livslängd. Vi hjälper er gärna att formalisera förändringarna så att du kan spara både tid och energi och istället ha fullt fokus på ditt företags verksamhet.

Det kan gälla allt från ändring i styrelse, firmatecknare, vd eller ordförande i ditt aktiebolag till att bolaget får en ny aktieägare eller att en aktieägare ska lösas ut. 

Kontakta oss

Vi på Standardbolag har som vanligt öppet alla vardagar 08.00 – 16.30. Ring, maila eller chatta med oss så hjälper vi dig med din bolagsfråga!

Falun (HK) 023 79 23 00
Stockholm 08 23 41 15
Malmö 040 720 20

E-post: info@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!