Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

För en bra start med ditt företag


För oss på Svenska Standardbolag är det självklart att ge våra bolagskunder den bästa starten med sitt företagande.

Väljer du att starta bolag med ett lagerbolag från oss får du en prova-på-period av Svensk Faktakontrolls affärsinformationstjänst och därmed möjlighet att fatta säkrare beslut genom att du har tillgång till all information som erbjuds i den tjänsten.

Enkelt, komplett och anonymt

Svensk Faktakontroll levererar komplett information om personer och företag i Sverige – allt från inkomst och anmärkningar, bolagsengagemang och omsättning, till familjesituation och boendeform.

Tjänsten är webbaserad och kräver inga förkunskaper eller installationer. Du får ett reklamfritt abonnemang och kan göra obegränsat antal sökningar, helt anonymt. Ingenting kan spåras, inte ens Faktakontrolls medarbetare kan se vad du har sökt på. 

Vad uppskattar kunderna mest med tjänsten Svensk Faktakontroll:

 • De vet vem eller vilka de har att göra med
  De skaffar sig i förväg en bild över personer de ska träffa – yrkesroll, inkomst, civilstånd, bostad med mera. Att kolla upp styrelse och ledning hjälper dem att förstå och bedöma ett företags självbild och ambitioner.
 • De får hjälp att bevaka sina intressen
  Genom att sätta automatisk bevakning på intressanta aktörer har de full kontroll över vad som händer, när det händer.
 • De har total överblick och kan ligga steget före
  När de får en helhetsbild över hur personer och företag är kopplade till varandra ser de viktiga samband och nya affärsmöjligheter. Kombinationen av kunskap, förståelse och bevakning ger dem ett försprång framför konkurrenter.
 • De kan ta säkrare beslut
  Med ständig tillgång till samlad och aktuell information får de stöd i strategiska och ekonomiska frågor, och ser snabbt eventuella varningstecken som skulle kunna leda till egna problem och kreditförluster.
 • De lyckas bättre
  Eftersom de ser och förstår vem kunden eller klienten är, vet de också vad som efterfrågas. De kan hjälpa mer – och sälja mer.

Vi upplever att erbjudandet uppskattas av våra bolagskunder. Med rätt fakta till hands för att kunna bedöma både fördelar och risker fattas fler bra beslut.

 


Svenska Standardbolag i samarbete med Svensk Faktakontroll

 

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!