Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Få betalt direkt med vår bolagsavveckling


Att vara företagare innebär ofta att handskas med och förhålla sig till ständiga förändringar. En del förändringar kan göra att man inte längre har någon nytta av sitt aktiebolag och då kan den bästa lösningen vara att avveckla bolaget.

Snabb, trygg och enkel process

Vi på Svenska Standardbolag hanterar dagligen frågor kring bolagsavveckling och hjälper er med en snabb, trygg och enkel process. Med vår snabbavveckling får du betalt direkt och tiden från offert till avslutat köp tar normalt bara någon vecka.

Vi tar ansvar för all administration av bolaget under avvecklingstiden, såsom skattebetalningar, bolagets redovisning, deklarationer med mera.

Om du väljer att sälja ditt bolag till Svenska Standardbolag för avveckling kan du känna dig trygg. Vi är ledande inom bolagsavveckling och har avvecklat närmare 40 000 aktiebolag.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna så kan vi berätta mer!

Falun (HK) 023 79 23 00
Stockholm 08 23 41 15
Malmö 040 720 20

E-post: info@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!