Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Avsluta aktiebolag med snabbavveckling


Oavsett orsaken till beslutet om att inte fortsätta med sitt aktiebolag kan det vara betungande för ägaren att fortsätta administrera bolaget under likvidationsprocessen, trots att någon verksamhet inte längre förekommer. En likvidationsprocess tar normalt 7 – 8 månader och utskiftning av bolagets tillgångar till aktieägaren sker då i likvidationens slutskede.

Fördelar med snabbavveckling

Att avveckla sitt vilande bolag med snabbavveckling betyder egentligen att du blir av med bolaget snabbt - du får ut dina pengar från bolaget redan inom några dagar. Vi köper alltså bolaget av dig och avvecklar det sedan i vår ägo.

Du som säljare behöver inte vara orolig för att bolaget säljs vidare, alla köpta bolag avvecklas enligt rådande regler och du kan känna dig trygg med att bolaget och ägarnas skyldigheter gentemot myndigheter etc hanteras korrekt.

Vi är ledande inom branschen och sedan vi skapade tjänsten 1992 har vi avvecklat tiotusentals bolag.

Hur mycket får jag betalt för bolaget? 

För att beräkna ett mer exakt pris för att avveckla ett aktiebolag med snabbavveckling behöver vi aktuell balans- och resultaträkning. Med de uppgifterna beräknar vi bolagets värde och återkommer därefter med en offert.

Kontakta oss

Om du är intresserad av vår snabbavvecklingstjänst, kontakta oss så berättar vi mer!

Falun (HK) 023 79 23 00
Stockholm 08 23 41 15
Malmö 040 720 20

E-post: info@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB har sedan 1954 varit i det svenska näringslivets tjänst. Mest kända är våra lagerbolag AB Grundstenen och vår snabba och enkla avveckling av aktiebolag. Andra bolagsärenden vi dagligen jobbar med är bland annat fusioner, ökning och minskning av aktiekapital, ändring av företagsnamn, varumärken och registrering av domännamn.

Ledande inom bolagsfrågor och lagerbolag

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg!