Sök

VLedande inom bolagsfrågor och lagerbolag sedan 1954

Beställ lagerföreningar online

Våra färdiga ekonomiska föreningar och bostadsrättsföreningar har redan ett organisationsnummer,  leverans kan därför ske omgående.

Alla uppgifter i föreningen anpassas efter dina önskemål. För aktuell prisuppgift avseende en beställning av en lagerförening eller den tjänst du är intresserad av, se vår prisinformation eller skicka oss gärna en prisförfrågan!

Kontakta oss eller ring något av våra kontor för mer information och svar på dina frågor om Ekonomisk förening eller Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsförening

Ett bra sätt att snabba på processen vi bildande av bostadsrättsförening kan vara att köpa en färdigregistrerad bostadsrättsföreningar som vi har på lager. Våra bostadsrättsföreningar heter Falujungfrun följt av ett löpnummer, har eget organisationsnummer och är redo för användning.
Beställ

Ekonomisk förening

Vi har färdiga ekonomiska föreningar med organisationsnummer för omgående leverans. Våra lagerföreningar heter Gruvmannen följt av ett löpnummer och är redo för användning.
Beställ

Följ oss på sociala medier

 


blank

FALUN

Tel. 023 79 23 00
info@standardbolag.se

STOCKHOLM

GÖTEBORG

Kontoret är f n obemannat
goteborg@standardbolag.se

MALMÖ

Tel. 040 720 20
malmo@standardbolag.se

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.

Copyright © 2022, Svenska Standardbolag AB (org.nr. 556059­-8434)PresskontaktAnsvarig utgivare Disclaimer Integritetspolicy